Waar vind je goedkope vakanties?

Op het internet vind je heel wat websites die goedkope vakanties aanbieden. Hier zitten vaak bekende touroperators tussen, maar je vindt er natuurlijk ook touroperators die helemaal niet zo bekend zijn en waarvan hun betrouwbaarheid niet bewezen is. Pas hier dus goed voor op. Ook al betaal je niet veel voor jouw vakantie, elke cent die je uitgeeft aan een niet goed georganiseerde reis is er één te veel. Zoek daarom vooral op de promoties van de bekende touroperators. Heel vaak hebben zij promoties voor bepaalde landen of voor bepaalde periodes. Je kan er ook vaak een vroegboekkorting of een gezinskorting krijgen en als je op het laatste ogenblik beslist om op vakantie te vertrekken, hebben zij vaak heel interessante last minute deals.

Beperk jouw zoektochtHitchhiker-Luxemburg-1977 niet tot het internet, maar breng ook eens een bezoekje aan een reisagentschap bij jou in de buurt om prijzen te vergelijken. Bij hen kun je in alle vertrouwen een goedkope vakantie boeken.

Organiseer je liever zelf jouw volledige reis, dan kan je gerust zelf jouw transport organiseren en op zoek gaan naar een geschikte accommodatie. Op het internet vind je heel wat sites die aan goedkope prijzen hotels aanbieden.

Een van de meest bekende sites is ongetwijfeld www.booking.com. Op deze site vind je heel wat hotels aan goedkope en concurrerende prijzen. Je vindt er ook vaak speciale promoties voor bepaalde hotels.

Bezoek ook eens www.trivago.nl. Deze site omschrijft zichzelf als ’s werelds beste hotel zoekmachine en hotelprijsvergelijker. Het interessante aan deze site is dat je meteen kan zien op welke site je jouw favoriete hotel aan de goedkoopste prijs kan boeken.

Ook op www.tripadvisor.nl vind je een schat aan informatie over verblijfsmogelijkheden op jouw favoriete vakantiebestemming. De reviews van andere vakantiegangers en vooral de foto’s die zij zelf op deze site kunnen posten geven je vaak een schat aan informatie.