Over ons

Een zalige vakantie na een jaar hard werken: daar droomt toch iedereen van. Omwille van het financiële plaatje kiezen echter heel wat mensen er nog voor om hun vakantie thuis door te brengen en blijft het voor velen bij dromen over een exotische, culturele of ontspannende reis.

Op reis gaan betekent inderdaad vaak een grote hap uit het gezinsbudget, maar toch hoeft het niet bij dromen te blijven. Ook met een beperkt budget kan je ten volle genieten van een zorgeloze, rustgevende vakantie in het buitenland.

Met deze website willen wij de bezoekers dan ook duidelijk maken dat reizen niet altijd veel geld hoeft te kosten. Wij vinden het belangrijk om jou te informeren over hoe je goedkoop kan reizen en willen met tal van tips een handje helpen om jou en jouw gezin van een welverdiende vakantie te laten genieten, ook – en vooral – met een beperkt budget.

We zullen het hebben over de verschillende mogelijkheden om goedkoop naar jouw favoriete bestemming te reizen en hoe je een goedkope accommodatie kan vinden.

We geven tal van tips hoe je kan besparen op jouw vakantiebudget, zowel tijdens de voorbereiding van de reis als tijdens het verblijf zelf.

We houden het niet alleen bij algemene informatie, maar bespreken ook verschillende landen, steden en regio’s. We geven tips voor een skivakantie en nemen je mee voor een weekendje ertussenuit.

We verwijzen jou op onze website ook naar de alom bekende blog van dé expert in goedkoop reizen, Nomadic Matt. Hij reisde de wereld rond met een beperkt budget, een echte goeroe dus voor de low budget reiziger.

Wij hopen vooral dat je na het lezen van onze website ervan overtuigd bent dat een vakantie niet duur hoeft te zijn en dat financiële redenen geen belemmering meer vormen om jouw welverdiende vakantie in het buitenland door te brengen.

Wij wensen jullie een aangename en leerrijke reis door onze website.