Hoe geraak je aan het vliegveld

Zo, je hebt je citytrip naar de zon met je vriendje of vriendinnen geboekt en je kijkt er al helemaal naar uit. Maar hoe ga je nu aan het vliegveld zelf geraken? Dit is niet altijd vanzelf sprekend, en zeker niet als je een eindje van het vliegveld woont. Daarom hebben we speciaal voor jou enkele mogelijkheden in een lijstje gezet zodat jij zonder zorgen van een welverdiende vakantie kan genieten.

Hoe geraak ik naar het vliegveld?

*Met de auto.
travel in the carDe meest voor de hand liggende optie is natuurlijk met de auto, maar dit kan serieus tegenvallen op een aantal manieren. Namelijk weten de vliegtuigmaatschappijen ook dat je graag met de auto komt en is de parking dan ook bijzonder duur. En als je ver woont moet je de benzine heen en terug er ook nog eens bij rekenen. Ook ga je soms niet met een gerust gevoel op vakantie als je jouw splinternieuwe auto een paar dagen en nachten a
chterlaat op een grote parking.

*Met het openbaar vervoer.
Het openbaar vervoer is een van de goedkoopste manieren om op tijd je vlucht te halen, zeker als je al een abonnement hebt. Zelfs zonder abonnement zal dit je niet veel kosten. Je kan eenvoudig je route plannen op de website van NS. Zo eenvoudig is het!

*Afgezet worden door familie of vrienden.
De makkelijkste en goedkoopste manier om naar de vlieghaven te geraken is nog altijd om afgezet te worden door familie of vrienden. Als de verplaatsing niet al te ver is kan je altijd aan familie of vrienden vragen om je af te zetten. Zo bespaar je geld dat je normaal gesproken aan de parking zou uitgeven.

Zo, nu ben je helemaal klaar om op vakantie te trekken en moet je jezelf al geen zorgen meer maken hoe je naar de vlieghaven geraakt.