Goedkoop Orlando bezoeken

Orlando is de derde grootste stad van Florida. Nergens ter wereld vind je zoveel attractie-, thema- en waterparken bij elkaar. Het is de thuisbasis van Disneyworld. Ook Seaworld Orlando en Universal Orlando zijn meer dan een bezoekje waard. Verder vind je er nog het Space and Science Research Centre en het Orange County Convention Centre. Orlando staat ook bekend als shopping stad bij uitstek. Je vindt er talloze outlets waar je naar hartenlust goedkoop kan winkelen.

Een droombestemming dus voor elke reisliefhebber. Maar kan je er ook goedkoop op reis?

Goedkoop naar en in Orlando reizen is een relatief begrip. Om Orlando te bereiken, moet je ongeveer 10 uur vliegen. Voor een prikje kan je er dus echt niet heen. Om wat te besparen op jouw reisbudget, kan je er natuurlijk buiten de schoolvakanties heen reizen, waardoor je heel wat minder zal betalen voor jouw vliegticket. Ook vluchten met een tussenstop zijn goedkoper dan de rechtstreekse vluchten naar Orlando.

Er zijn heel wat verblijfsaccommodaties te vinden in Orlando. Naast een kamer in de bekende hotelketens kan je er ook makkelijk een studio of een appartementje huren. Deze zijn uiteraard veel goedkoper. Het prijsverschil zit hem niet alleen in de acOrlandoNightSkylinecommodatie zelf, maar je kan ook heel wat op jouw reisbudget besparen door er zelf jouw maaltijden klaar te maken.

Wil je een auto huren om de verschillende attracties van de stad te bezoeken, reserveer deze dan vooraf. Zo kan je de auto aan een voordeliger tarief huren. Een goedkopere manier om er rond te reizen is de bus of de speciale trolleybus. De prijzen voor de tickets vallen best wel mee, vooral als je tickets voor meerdere dagen koopt.

Uiteraard betaal je voor al deze attracties een toegangsprijs. Wil je een oogje houden op jouw vakantiebudget, beslis dan vooral welke attracties je zeker wilt bezoeken en maak hierin een weloverwogen keuze. Jouw tickets online bestellen voor jouw reis is goedkoper dan deze ter plaatse te kopen. Je kan uiteraard ook combinatietickets kopen waarmee je diverse bezienswaardigheden aan een voordeliger tarief kan bezoeken.